SELAMAT DATANG KE DINKARTUN BLOGSPOT BRUNEI CARICATURE ARTIST

HI,Selamat datang ke blogspot DINKARTUN yang menyediakan perkhidmatan melukis karikatur secara online hasil karya saya sendiri..( DIN ).Kepada awda diluar sana yang meminati gaya lukisan karikatur hasil sentuhan kreatif orang kitani BRUNEI,ngamtah ni blog yang biskita lawati ani.Lukisan karikatur memang sesuai untuk dijadikan hadiah harijadi,koleksi peribadi,ucapan tahniah,sambutan hari guru,pengantin baru,buat yang tersayang,sambutan ulang tahun dan banyak lagi yang awda inginkan.

Dengan harga serendah B$ 6.00,awda akan mendapat lukisan karikatur awda dengan aksi,gaya,pakaian dan mesej tambahan mengikut kehendak awda.

Sebarang pertanyaan,jangan segan menghantar EMAIL ( dinkartun@hotmail.com ) / INBOX FACEBOOK / WHATSAPP / SMS / HUBUNGI saya ditalian 8161780 ( DIN ).

Rabu, Mac 31, 2010

hadiah harijadi untuk seorang ayah

email from my client :-
"Salam Din,

See attached.

So description nya as follow;

1. Character masa atu sibuk membuat cutting arah pokok bonsai nya.
2. Bonsai nya biar paras pinggang character atu.
3. Ditangan nya ada pegang gunting pakai mentrim bonsai atu.
4. Heading paper atu,
"Happy 55th Birthday to our Dad, May God bless you always!!! Thank you for everything.."
5. Background gambar biar banyak bonsai atau bunga2 lain seolah2 ia di taman kecil.
6. Baju nya pandai2 kita.
7. Seluar nya seluar pendek."

drawing ani aku siapkan kurang dari 3 jam,dari sketch hinggalah proses mengalernya..my client urgently needs the drawing,ehe..thats the challenge.Udahnya siap,terus saja aku mengirimnya melalui emel,alhamdulillah he like my drawing :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan